ARTVİN / ARHAVİ - Halk Eğitim Merkezi ve ASO

HAYAT BOYU KÜTÜPHANELER TEMALI 50. KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI

Arhavi Halk  Eğitim Merkezi  ve Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan Kütüphaneler Haftası kutlandı.

Arhavi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan 1-6 Nisan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe kutlma programı Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 50.sinin kutlandığı "Hayat Boyu Kütüphaneler" temalı programa Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kemal Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Peker, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu,İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer Taşar, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Bilgisayar İşletmeni Emine Atalay yaptı. öğrenciler tarafından şiirler okundu. Yapılan konuşmaların ardından kütüphanelerle ilgili slayt gösterisi izlendi. Ardından protokol üyeleri tarafından bu yıl içerisinde en çok kitap okuyan bay ve bayan büyükler ile küçük yaştaki okuyuculara hediyeleri verildi. Program yeni yayın dönemine ait kitapların sergilendiği standın İlçe protokolünce gezilmesiyle son buldu.

50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası50. Kütüphaneler Haftası

Yayın: 07.04.2014 - Güncelleme: 07.04.2014 15:40 - Görüntülenme: 401